Samtliga priser visas inklusive frakt, exklusive moms. Ring oss på 0702 96 00 08

En hjärtstartare kan rädda liv

En hjärtstartare är en viktig livräddningsutrustning som kan rädda livet på någon som drabbats av plötsligt hjärtstopp. Hos HeartSave hittar du ett brett utbud av hjärtstartare för både privatpersoner och företag. Vi har hjärtstartare från ett flertal välkända varumärken.

Vårt mål är att göra det lätt för alla att ha tillgång till hjärtstartare och kunna använda dem vid behov. Vi har även utbildningar och support kring användning av hjärtstartare. Vi utbildar i HLR, hjärtstartare och första hjälpen.

 

Vi kan hjälpa till med allt från rådgivning kring vilken hjärtstartare som passar bäst för dina behov. Våra experter har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom området och kan ge dig den hjälp du behöver för att känna dig trygg med din hjärtstartare. 

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa hjärtstartare till konkurrenskraftiga priser, utan att kompromissa på kvalitet och säkerhet. Vi är också glada över att kunna erbjuda snabb leverans och enkel beställning via vår webbplats.

Vad är en hjärtstartare?

En hjärtstartare är en apparat som används för att ge ett elektriskt stöt till en person med hjärtstillestånd. Elektriska impulser från apparaten kan starta om hjärtverksamheten och rädda liv. Hjärtstartaren finns i olika modeller, inklusive AED-apparater som är lätta att använda och ofta har bilder och röstinstruktioner för att underlätta användningen även för oerfarna personer.

Funktion

Leveranstiden för en hjärtstartare är avgörande vid ett akut fall. Vi på Heartsave.se levererar våra hjärtstartare inom 1-3 arbetsdagar, så att du kan vara säker på att ha en apparat till hands när olyckan inträffar. Längre leveranstid kan förekomma om en produkt är slut på lager. En halvautomatisk hjärtstartare kräver manuell aktivering av användaren, medan en helautomatisk startar självmant efter identifiering av hjärtrytm.

Men hur fungerar egentligen en hjärtstartare? En aed skickar elektriska stötar till det drabbade området för att återställa normal rytm i hjärnan och minimera risken för permanent skada eller dödsfall. Skillnaden mellan halv- och helautomatiska modeller ligger i processen för att leverera dessa stötar. För mer information och bilder på olika modeller besök vår hemsida idag!

Var används hjärtstartare?

En hjärtstartare är en livräddande apparat som kan användas på många olika platser, till exempel på arbetsplatser och offentliga platser som tågstationer och köpcentrum. Att ha en hjärtstartare till hands kan göra skillnaden mellan liv och död vid plötsligt hjärtstopp. Även i privata hem där någon har högre risk för hjärtstopp kan det vara väldigt viktigt att ha en aed-apparat då varje sekund räknas.

Att investera i en Hjärtstartare via Heartsave.se ger dig inte bara den bästa produkten till ett konkurrenskraftigt pris, utan också tryggheten att du är redo att agera snabbt om någon skulle drabbas av plötsligt hjärtstopp oavsett var situationen inträffar. Bilder på våra modeller finns också tillgängliga på vår hemsida för mer information om produktens utseende och funktion.

Vem kan använda en hjärtstartare?

Tränade sjukvårdspersonal är de som oftast använder hjärtstartare, men det finns fler grupper av människor som kan använda apparaten. Allmänheten med minimal utbildning om hur man använder enheten kan också rädda liv med en AED-apparat om de agerar snabbt och korrekt. Personer med minimal eller ingen träningsbakgrund, men som fortfarande är kapabla att följa instruktionerna på enhetens bilder och kontroller har också potentialen att hjälpa någon i nöd.

Varför är en hjärtstartare viktig?

En hjärtstartare är viktig eftersom den kan rädda liv vid ett hjärtstopp. Genom att ge snabb och effektiv behandling kan man öka överlevnadschansen för den drabbade personen markant. Med en hjärtstartare till hands kan du vara trygg i vardagen och agera snabbt när det behövs som mest.

Snabb hjälp vid hjärtstopp

Tiden är avgörande vid hjärtstopp och det tar ofta för lång tid att vänta på ambulans. Därför kan en hjärtstartare vara ovärderlig i att rädda liv eftersom den kan användas direkt utan krav på medicinsk utbildning. Genom att ha tillgång till en hjärtstartare ökar chansen markant för överlevnad vid ett akut hjärtstopp. Se till att investera i din trygghet med en av våra hjärtstartare från Heartsave.se idag!

Ökad överlevnad

Studier visar att det finns högre överlevnadsgrad vid hjärtstopp om man har tillgång till en hjärtstartare. Hjärt-lungräddning och defibrillering ger också betydligt bättre chanser till överlevnad. Det är viktigt att agera snabbt då ju snabbare åtgärder som sätts in, desto större chanser finns det för överlevnad.

> Tillgång till en hjärtstartare kan öka chansen till överlevnad drastiskt
> Defibrillering räddar liv genom att avbryta farliga arytmier i hjärnan
> Tidiga insatser med HLR kan vara avgörande för patientens liv

Trygghet i vardagen

En hjärtstartare kan ge trygghet i vardagen och minska oro kring hjärtsjukdomar hos närstående. Våra produkter är enkla att använda med instruktioner och röstguide, vilket gör det lätt för alla att hantera en nödsituation om den skulle uppstå. Dessa fördelar gör våra hjärtstartare till ett utmärkt val inte bara för hemmet utan också på arbetsplatsen eller i skolan.

Fördelar:

> Enkel användning med instruktioner och röstguide
> Ger trygghet i offentliga miljöer t.ex. på arbetsplatsen eller i skolan
> Minskar oro kring hjärtsjukdomar hos närstående

Vad kan vi erbjuda?

Våra hjärtstartare är av högsta kvalitet och kommer från de mest pålitliga leverantörerna på marknaden. Vi erbjuder utbildning i HLR och L-ABC för alla nivåer av personal, från grundkurser till specialiserade kurser för läkare.

Vi erbjuder också serviceavtal som garanterar att dina hjärtstartare alltid fungerar korrekt när det behövs som mest. Vår expertis inom området gör oss till en pålitlig partner för alla dina hjärtsjukvårdsbehov.

Hjärtstartare av högsta kvalitet

Våra hjärtstartare är tillverkade av ledande varumärken och vi erbjuder en mängd olika modeller som passar alla typer av behov. Alla våra hjärtstartare är CE-märkta och uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna för att garantera högsta kvalitet. Vi på Heartsave.se är stolta över att erbjuda produkter från de mest respekterade namnen inom medicinteknik.

> Tillverkade av ledande varumärken
> Många olika modeller för alla behov
> CEmärkt och uppfyller senaste säkerhetsstandarderna.

Utbildning och certifiering

Vi på Heartsave.se erbjuder utbildningar inom HLR och L-ABC både för privatpersoner och företag. Våra instruktörer har lång erfarenhet inom området och kan leverera kvalitativ utbildning som passar just dina behov. Efter genomförd och godkänd kurs får du ett utbildningsbevis att lägga till din meritlista.

Våra utbildningar omfattar:

> Grundkurs i HLR
> Avancerad kurs i LABC för sjukvårdspersonal
> Återkommande repetitionskurser
> Anpassade kurser efter dina önskemål

Kontakta oss

För att välja rätt hjärtstartare kan du få en kostnadsfri konsultation av våra experter. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen för dina behov och budget.

Boka nu utbildning i hjärt- och lungräddning för din personal, så att de blir redo vid eventuella nödsituationer. Vi erbjuder anpassade kurser som passar era behov och schema.

Har du frågor om installation, underhåll, service eller reparation av befintliga hjärtstartare? Kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor och ger dig den support som du behöver.